Kaasleverancier Zijerveld wijzigt naam in Velder

Zijerveld wijzigt zijn naam in Velder. Deze wijziging markeert een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van het bedrijf, dat van traditionele kaashandel is uitgegroeid tot een leverancier met kwalitatieve kaasconcepten, met een eigen rijpings- en verpakkingslocatie.

Volgens CEO Joris Vogelpoel betekent deze verandering een mijlpaal voor Velder. “We vertegenwoordigen alle schakels in de wereld van kaas, van het weiland tot aan de distributie van onze producten. Het weerspiegelt onze visie op de kaassector en ons streven naar topkwaliteit binnen elke stap van onze keten. Deze wijziging markeert een nieuw hoofdstuk in onze ontwikkeling en wij verbinden hiermee onze strategie aan de nieuwe identiteit, zo verstevigen we onze positie als toonaangevende speler in de kaasindustrie.”

De nieuwe bedrijfsnaam verwijst naar een rijke geschiedenis, met meer dan 100 jaar ervaring in de wereld van kaas, het erfgoed en de toekomstvisie. “Onze naam verandert, maar onze toewijding aan het bouwen van sterke klantrelaties blijft ongewijzigd”, aldus CEO Joris Vogelpoel.

De overgang naar de nieuwe identiteit zal plaatsvinden in de komende week. Gedurende deze tijd zullen alle bedrijfsactiviteiten onverminderd doorgaan. Velder kijkt uit naar een succesvolle toekomst als dé ketenpartner van hoogwaardige kaasproducten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marjolijn Put
+31 6 53289051
m.put@zijerveldfood.nl / m.put@velder.com

Over Velder
Velder is dé ketenpartner in de wereld van kaas. Vanuit onze oorsprong staan wij aan de basis van kwaliteit. We vertegenwoordigen álle schakels in de wereld van kaas. Van het weiland tot aan de distributie van onze producten. Samen vormen we één unieke keten, waarbij ieder onderdeel topkwaliteit levert. We ontwikkelen continue op duurzaamheid en beschikken over alle ingrediënten om toegevoegde waarde te bieden, vanuit onze visie op de categorie. Dit maakt ons dé ketenpartner in de wereld van kaas. Deze sterke basis stelt ons in staat om duurzame partnerships te bouwen, waarmee we een unieke klant- en consumentenervaring creëren.
“We will guide you through the world of quality cheeses”. Om te ontdekken en te inspireren, maar vooral om iedereen te laten genieten.
Velder; Tasting Happiness.

Meer Velder stories

3 minuten leestijd
Cheese Awards
Lees story
1 minuut leestijd
Ouderwets vakmanschap is goud waard!
Lees story