Strategie is onze sleutel

De consument centraal

Vanuit een consumentenperspectief creëren we samen met onze klanten waarde toevoegende concepten. Er zijn verschillende fysieke en digitale momenten tijdens de consumenten reis en op elk van die momenten komen wij in contact met hen. Kaaskopers zijn geïnteresseerd in het ontdekken van nieuwe kazen, maar hebben niet altijd voldoende kennis om ‘het juiste’ te kiezen. Daarom begeleiden wij samen met de klant de consumenten door de wereld van kwaliteitskaas om hen te helpen bij het vinden van hun persoonlijke smaken, passend bij elke gelegenheid.

Cheese tech

Vanuit de ketenverbinding werken we continue aan het vormgeven van de toekomst van de kaasindustrie. Of het nu gaat om een efficiënte supply-chain oplossingen, onze visie op de toekomst van winkelformules of het helpen van consumenten bij het vinden van hun persoonlijke smaakprofiel via ons digitale platform. Door middel van
cheese-tech streven wij naar superieure consumentenervaringen, ondersteund door digitalisering met als doel om waarde voor onze klanten te creëren.

Onze organisatie

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1884, bouwen wij verder aan een transparante en duurzame supply chain, wereldwijde inkoop, een rijk assortiment en een sterke klantpropositie. Dit realiseren we binnen een organisatie gebaseerd op een growth mindset, in een test- en leercultuur, waarbij de focus ligt op vooruitgang in plaats van perfectie.

Onze Powerbrands

Het summum van smaak,
kwaliteit en genieten.

Met onze Powerbrands voegen we waarde toe aan ons assortiment, gemaakt met de beste ingrediënten voor topkwaliteit, gericht op de wens van de consument.

Uw leverancier

Saleskanalen

Wij leveren alle kanalen binnen de kaascategorie, over de gehele wereld. Samen stellen we het juiste assortiment samen in elke gewenste uitstraling, geheel passend bij de behoefte van de consument en het afzetkanaal.

Sourcing

We zijn de matchmaker die de vraag van de consument en het aanbod vanuit de markt, bij elkaar weet te brengen. We verzorgen de inkoop van zowel ‘food’ als ‘non-food’ producten. Ons assortiment bestaat uit een mix van Hollandse kazen, buitenlandse kazen, kaas gerelateerde producten en verpakkingsmaterialen. We kopen in van Noord-Nederland tot aan het zuiden van Italië. Van industriële grondstoffen tot aan ambachtelijke specialiteiten.