Tijdens de prestigieuze kaaswedstrijd ‘International Cheese & Dairy Awards’ hebben we weer fantastische resultaten weten te behalen!

  • Lutjewinkel Belegen
  • Lutjewinkel Oud
  • Lutjewinkel Overjarig

3x GOUD

Na het succes tijdens de Gouda Cheese Awards, waar consumenten kozen voor de Lutjewinkel kazen hebben tijdens de ICDA Awards kaasexperts uit de hele wereld wederom het hoge kwaliteitsniveau van onze kazen bevestigd. Dé voorwaarde voor het creëren van meer geluksmomenten bij iedere hap! Super mooie resultaten waar we erg trots op zijn en bedanken én feliciteren alle betrokkenen in de keten die hieraan hebben bijgedragen.

3 x prijs tijdens de Gouda Cheese Awards!!!

Dat je door samenwerking het beste resultaat haalt, bewijst de uitslag van de Gouda Cheese Awards. In Gouda vielen we meermaals in de prijzen met onze kwaliteitskazen uit Lutjewinkel.

1x Goud: Extra Belegen: Noord-Hollandse Gouda PlanetProof

2x Zilver:-Extra Belegen: Noord- Hollandse Gouda-Overjarig: Noord-Hollandse Gouda

Daarnaast wonnen ook onze Noord-Hollandse kazen uit Lutjewinkel van enkele klanten. A-ware Makro won met NH Roem de categorie Overjarig won. Verburg inde Brons met NH Puur Extra Belegen.
De kracht zit in de keten! Elke dag werken mensen in elk onderdeel van de keten vol passie en toewijding om de lekkerste kazen van Nederland te leveren. Trots stonden we dan ook met z’n allen op het podium, veehouders, kaasmakers, ontwikkelaars, kaasrijpers, kaaskeurders, verkopers en marketing.

LUTJEWINKEL1916. KAAS MET HET RIJKSTE SMAAKPALET

Lutjewinkel Kaasmakerij in de Kop van Noord-Holland is de bakermat van Noord-Hollandse kwaliteitskaas. De kaasmakers bewaken als sinds 1916 de eeuwenoude bereidingswijze. Hun grootse vakmanschap proef je in Lutjewinkel1916. Een assortiment indrukwekkende topkwaliteitskazen met een bijzonder rijk smaakpalet. Dat meerdere kazen van Lutjewinkel1916 door de vakjury bekroond zijn met gouden medailles is hiervan het bewijs.

Zie meer informatie op www.lutjewinkel1916.nl

Meer Velder stories

2 minuten leestijd
Kaasleverancier Zijerveld wijzigt naam in Velder
Lees story
1 minuut leestijd
Ouderwets vakmanschap is goud waard!
Lees story